COLORS – Exposició, 3 de març 2018

Arriba ‘Colors’, una exposició que parla de colors, els colors i totes les seves dimensions emocionals, científiques, sociològiques i sobretot artístiques.Es veuran els colors com a matèria primera que es pot tocar, escoltar i fins i tot menjar. I no només això sinó que Colors és una experiència en colors lúdica i didàctica adreçada expressament als més petits.

28576114_10213357669769131_8473321404814553936_n

Des de fa dos anys el CCCA Sant Boi és per definició un centre d’art de proximitat, que treballa els seus projectes fomentant la participació, la inclusió i el treball comunitari amb molts col.lectius de la ciutat. I ara obre una altra pota: el Centre es vol convertir en un espai de referència territorial adreçat als més petits, amb propostes didàctiques i divertides, i Colors és aquest projecte pilot que vol ajudar a aconseguir l’objectiu.

El CCCA exposa a Colors obra feta per nenes i nens, que ha estat realitzada a les escoles del municipi o al mateix centre. S’acompanyaran de peces destacades de creadors contemporanis i d’artistes locals, proposant un enriquidor diàleg intergeneracional: des de Guinovart a Guillermo Mora, Mariscal, Brosmind, Albert Llobet, Humberto Ruiz o Fou. Instal·lacions interactives, jocs didàctics i activitats paral·leles s’han dissenyat ad hoc per aquesta ocasió, com la conferència teatralitzada de Mariscal o el taller per aprendre a fer colors com a l’edat mitjana, i totes gratuïtes!

 

TASTING COLORS