V Congrés Català de Filosofia – Canillo (Andorra) 20,21 i 22 de juny de 2019

screenshot_20180730-123633

La Societat Catalana de Filosofia, en col·laboració amb la Societat Andorrana de Ciències, la Societat de Filosofia del País Valencià i l’Associació Filosòfica de les Illes Balears, convoca el V Congrés Català de Filosofia amb la voluntat de debatre els problemes que la filosofia té plantejats tant a casa nostra com arreu. En la commemoració del sis-cents aniversari de l’origen del Consell de la Terra (actual Consell General o Parlament d’Andorra), Canillo acollirà durant el mes de juny de 2019 les jornades del congrés.
PARTICIPACIÓIMG_8416

 

Hi són convocats tots els professionals i institucions de qualsevol punt del domini lingüístic català l’activitat central dels quals sigui la filosofia. En aquesta ocasió, tenim pensat comptar també amb professors/es i investigadors/es en l’àmbit de la filosofia i de les humanitats que estiguin treballant a l’estranger.

La llengua del congrés serà la catalana. S’acceptaran comunicacions també en castellà, francès, italià, portuguès i anglès. Descarregueu-vos aquí la segona circular del congrés: Circular(2)_V_CCF 

 

Us podeu també descarregar el cartell aquí: cartell


Més informació a http://congres-catala-filosofia.espais.iec.cat/


esglesia-de-sant-joan-de-caselles_reference-300x200Església romànica de Sant Joan de Caselles (Canillo)